23948sdkhjf

Løvens Hule-virksomhed mister endnu en nøglefigur

Indenfor det sidste halve år har Mutebox vinket farvel til både CEO og CMO 

Det er ikke mere end XX måneder siden den unge direktør og stifter Jonas Kjemtrup valgte at forlade topposten hos sin egen virksomhed. Nu trækker også Mutebox marketingdirektør Christian Toft Bach stikket. 

Det meddeler han i et opslag på sin Linkedin-profil, hvor han understreger, at han "selv har valgt at stoppe som CMO". 

- Siden jeg startede i 2020, har jeg haft den unikke mulighed for at arbejde sammen med utroligt dygtige mennesker og udvikle mig både fagligt og personligt. Jeg har været heldig at være involveret i flere aspekter af forretningen – fra produktudvikling, strategi og økonomi til salg, marketing og ekspansion til nye markeder. Mest af alt har jeg været drevet af at sikre gode oplevelser for vores kunder og rykke MuteBox fremad, lyder det videre, inden Christian Toft Bach retter en stor tak til både den nu forhenværende direktør Jonas Kjemtrup og medejer Thomas Keller Carstensen. 

Christian Toft Bach vil som det første hjælpe MuteBox med at finde en ny Marketingchef, og fremtiden byder på bagefter afslører han ikke endnu. 

Mutebox blev stiftet af Jonas Kjemtrup i 2019. Kort tid efter sikrede startuppet sig en investering på 400.000 kr. fra Jesper Buch i Løvens Hule. Jesper Buch er dog sidenhen blev købt ud af selskabet Bjerrum Nielsen. 

Virksomheden producerer lydisolerede telefonbokse og mødelokaler. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109