23948sdkhjf

Milliardarving udtræder af bestyrelsen i familieejet designvirksomhed

One A formåede i det forgangne regnskabsår at firdoble sit millionoverskud. Nu forlader to repræsentanter fra Lars Larsen Group imidlertid selskabets bestyrelse

Siden 2008 er designselskabet One A vokset fra ingenting til at blive en verdensomspændende virksomhed. 

Stifter Jan Bjarnhoff har igennem årene lagt flere lag på selskabets størrelse - og i dag har designvirksomheden salg i mere end 40 lande verden over. 

Siden 2020 er det tilmed foregået med en prominent gigant - Lars Larsen Group - på sidelinjen. 

Milliardkoncernen har - som Jan Bjarnhoff selv har formuleret det over Wood Supply - dog fungeret som sleeping partner og mindretalsaktionær, og One A har derfor været drevet "uden indblanding fra Lars Larsen Group herunder Jacob Brunsborg". 

One A

  • One A er stiftet i 2008 af Jan Bjarnhoff.
  • Virksomheden tæller i dag 20 medarbejdere.
  • One A har salg i mere end 40 lande verden over.
  • Derudover har man udviklet et loftsystem med mere end 70.000 kombinationsmuligheder - indeholdende belysning, højtalere, bevægelsessensorer, ventilationsventiler, røgalarmer samt motoriserede security-løsninger.
  • Derudover er One A leverandør af high-end-løsninger til blandt andet privatvillaer, penthouselejligheder, internationale mærkevareforretninger, superyachts og Michelin-restauranter.

Kilde: One A

Og sådan fortsætter det givetvis også i fremtiden. 

I hvert fald er både Jacob Brunsborg og tidligere finans- og driftsdirektør i Lars Larsen Group, Carsten Iversen, udtrådt af bestyrelsen i One A. 

Det fremgår af en række ændringer i CVR. 

De to Lars Larsen Group-repræsentanter erstattes af Annette og Julie Bjarnhoff - henholdsvis Jan Bjarnhoffs kone og datter. 

Mens sidstnævnte indtræder som menigt medlem i bestyrelsen, overtager Annette Bjarnhoff posten som bestyrelsesformand efter Carsten Iversen. 

"Ingen dramatik"

One A-selskabet har ikke selv nogen kommentarer til ændringerne i bestyrelsen - men henviser i stedet til Lars Larsen Group. 

Herfra lyder det fra kommunikationschef, Åse Andersson, at "der er ingen dramatik". 

- COO Carsten Iversen har valgt at stoppe i Lars Larsen Group, og i den forbindelse har vi valgt at lave nogle justeringer i vores bestyrelsesposter, blandt andet i ONE A. Der er ikke ændret på ejerandelene, og Jacob Brunsborg er stadig bestyrelsesformand for hele Lars Larsen Group-koncernen, skriver Åse Andersson i en mail til Wood Supply. 

One A's rekordregnskab på den anden side af sommerferien, hvor virksomhedens millionoverskud fra 2022 blev mere end firdoblet i 2023 kan du læse mere om her

ONE A A/S
Regnskabsår 2023 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - - -
Bruttofortjeneste 26,7 15,7 17,3
Resultat af primær drift 14,5 3,9 6,6
Resultat før skat 14,6 3,8 6,5
Årets resultat 11,4 2,9 5,1
Balancestatus 25,3 18,5 19,2
Egenkapital 17,0 8,6 10,7
Antal ansatte 16 16 13
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Læs mere om: design Bestyrelser
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047