23948sdkhjf

Limtræsproducent skal have ny direktør

Jacob Wernberg stopper som direktør i VTI ved udgangen af 2024

Limtræsproducenten VTI skal finde ny adm. direktør. 

Den nuværende direktør, Jacob Wernberg, har meldt sin afgang til udgangen af året. Dermed stopper han efter knap otte år på posten. 

Den kommende direktør skal fortsætte virksomhedens positive udvikling, fortæller firmaets stifter og bestyrelsesformand i en pressemeddelelse. 

- VTI er et rigtig godt sted, da vores produkter efterspørges, vi har sund økonomi, dygtige medarbejdere og stor tro på fremtiden, og vores nye direktør skal fortsat udvikle virksomheden, for der er stadig masser af potentiale. Jeg er stolt over det, Jacob sammen med de øvrige medarbejdere har opnået, udtaler Flemming Nielsen.

Nyheden kommer blot en måned efter, at VTI har opkøbt limtræsforretningen ESS-ENN Timber i Sverige. Derudover er VTI også ved af opføre ny kontorbygning i Vinderup, så administration og udvikling samles samme sted.

Udover at have produktion i Vinderup har VTI siden 2020 også haft en fabrik i Letland. Ejerskabet deles med lettiske Avoti – der ligeledes er en familieejet virksomhed. Fabrikken er ifølge pressemeddelelsen en vigtig brik i VTI’s fortsatte optimering af produktion. 

I Vinderup bliver der lige nu bygget en ny administrationsbygning af varmebehandlet overskudstræ fra VTI’s egen produktion. Det kan du læse mere om her: 

Trætrio flytter sammen i nye lokaler

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141