23948sdkhjf

My Home Møbler lukker

Medarbejderne i 23 butikker har fået besked. - Jeg er selvfølgelig rigtig træt af det, men jeg ønsker ikke at trække tingene ud, siger ejeren til Wood Supply

My Home Møbler lukker. 

Dermed er det slut for møbelkædens 23 butikker i Danmark. De ansatte er blevet informeret, ligesom alle leverandører også er blevet oplyst. 

Det fortæller bestyrelsesformand og ejer Jan Hallas til Wood Supply. 

- Jeg købte My Home tilbage for et år siden, da jeg ville redde virksomheden fra den kritiske situation, den var i. Det troede jeg også, jeg kunne. Men branchen er hård, og vi lever ikke op til vores egne forventede tal. Jeg har lovet mig selv og min familie, at hvis jeg ikke kan se lys for enden af tunnelen, vil jeg lukke My Home ned i rettidig omhu. Og det gør jeg nu, siger Jan Hallas. 

Der er ikke tale om konkurs, betalingsstandsning eller andet. Kunderne får deres møbler, ansatte får deres løn, og leverandørerne får deres penge. 

- Jeg er selvfølgelig rigtig træt af det, men jeg ønsker ikke at trække tingene ud. 

Blodrødt regnskab

De seneste regnskaber fra My Home Møbler har været blodrøde.

I løbet af de to seneste regnskabsår har My Home-butikkerne akkumuleret et samlet underskud på knap 50 mio. kr. før skat, mens antallet af butikker er reduceret fra 36 til de nuværende 23. Medarbejdere er i samme periode blevet fyret.

For et år siden overtog Jan Hallas møbelkæden for blot én krone. Han grundlagde virksomheden i 2006 og solgte det 11 år senere år senere til svenske BHG Group.

Her kan du læse ejerens uddybende begrundelse for, hvorfor My Home Møbler lukker:

Ejer om lukning af stor møbelkæde: Branchen vil være presset det næste lange stykke tid

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047