23948sdkhjf

Dansk møbelgigant er med på eksklusiv liste

Det kendte magasin Time har jysk på sin liste over verdens bedste virksomheder

Det amerikanske nyhedsmagasin Time har offentliggjort, at Jysk er på deres liste over 'World’s Best Companies 2024'.

1.000 virksomheder er blevet tildelt en score fra 1-100 baseret på tre dimensioner: medarbejdertilfredshed, omsætningsvækst og bæredygtighed. Virksomhederne med den højeste score er blevet kåret som verdens bedste virksomheder 2024 af TIME, og Jysk scorede 79,65.

Dermed lander møbelforretningen på en plads som nr. 889. 

- Det er meget vigtigt for os, at alle kan være sig selv i Jysk, mens man opbygger en succesfuld karriere, og Time-anerkendelsen viser os, at vi gør det godt, udtaler Jan Verhoek, Executive Vice President HR.

14 danske virksomheder er med på listen med Novo Nordisk som højdespringer på en 14. plads. De andre er Lego Group, Pandora, Danfoss, Carlsberg, Danske Bank, The Demant Group, Lundbeck, GN Group, Coloplast, Arla Foods, Heartland og Danish Crown. 

Tidligere er Jysk blevet kåret som en af verdens bedste arbejdsgivere af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, hvor 170.000 medarbejdere i mere end 50 lande bliver bedt om at bedømme deres multinationale arbejdsgivere. På baggrund af undersøgelsen udarbejdes en liste over de 700 bedste arbejdsgivere i verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065