23948sdkhjf

Jysk åbner første butik i Sydamerika

I foråret 2025 åbner den første Jysk-franchisebutik i Uruguay

Jysk er allerede til stede i 48 lande med flere end 3.400 butikker. Omkring 200 af butikkerne drives af franchisetagere.

Næste år, i 2025, udvider Jysk Franchise til Uruguay. Jysk Franchise har underskrevet en kontrakt med Antelo Group, der allerede driver en række detailkæder i Uruguay, om at blive lokal franchisetager for Jysk i det sydamerikanske land.

Det skriver Jysk i en pressemeddelelse. 

Frederik Kåre Kroun, der er Franchise Director i JYSK, ser frem til at introducere virksomheden til Sydamerika.

- Uruguay bliver første gang, Jysk ekspanderer til Sydamerika, og det får vi en god partner til i Antelo Group, som allerede har succes med andre detailbrands. Vi glæder os til at levere vores gode skandinaviske tilbud inden for boligdindretning til et nyt kontinent med masser af potentiale og plads til at vokse, Udtaler Frederik Kåre Kroun.

Kundefokus afgør succes

Pablo Barcelona, der er General Manager i Antelo Group og får ansvaret for at drive Jysk i Uruguay, er sikker på, at de vil få succes i det nye land.

- Vi sigter efter at skabe en wow-effekt, når vi introducerer Jysk til Uruguay, og vi tror på, at alle rundt om i verden altid er på udkig efter et godt tilbud, hvilket Jysk leverer, udtaler han og fremhæver kundeserviceniveauet som en nøglefaktor:

- Den måde, JYSK-butikker drives på i hele Europa, vil helt sikkert også være opskriften på succes i Uruguay. Når du træder ind i en Jysk-butik i Europa, møder du straks kompetente medarbejdere, der kan hjælpe kunderne med at vælge det rigtige produkt til dem inden for et bredt sortiment af soveværelses- og boligprodukter. Det vil give en virkelig god opfattelse af Jysk i Uruguay.

Den første JYSK-franchisebutik åbnede i Grønland i 1984, kun fem år efter at den allerførste JYSK-butik åbnede i Danmark i 1979. Siden da har JYSK Franchise udvidet til mange forskellige lande, hovedsageligt uden for Europa.

Jysk har netop rundet et skarpt hjørne ved at opnå 40 mia. kr. i omsætning. Det kom frem i sidste uge, hvor møbelkæden præsenterede tal fra seneste regnskabsår. Her kom det også frem, at Jysk åbnede 137 butikker - og annoncerede planer om en ny butik i Marokko. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657