23948sdkhjf

Indehaver mistede livet i trafikulykke - nu er køkkenbutik på nye hænder

Invita Randers har fået nyt ejerskab halvandet år efter den tragiske ulykke 

Den nuværende butikschef og en tidligere indehaver bliver den fremtidige ledelsesduo for Invita Randers.

Det står klart halvandet år efter, at den daværende ejer mistede livet i en trafikulykke på Østjyske Motorvej. 

Dem fremtidige ejerskab kommer til at bestå af Bettina Mikkelsen og Torben Winther, som danner par til daglig. Hun er den nuværende butikschef, og han er den tidligere ejer af Invita Randers. Det skriver Randers Amtsavis

Parret vil have den daglige ledelse af køkkenforretningen. Han skal være direktør, mens hun fortsætter som butikschef.

Tilbage fra en sygemelding

Torben Winther ejede Invita-butikken fra 2011 til 2013, men det var en periode med økonomiske problemer som konsekvens af finanskrisen. Han fortsatte som butikschef indtil 2017, men er nu altså tilbage ved Invita Randers.

Han forklarer beslutningen således:

- Jeg har arbejdet med køkkener i 30 år, og jeg ansatte selv Bettina tilbage i 2016. Jeg stod selv i en situation, hvor jeg skulle finde ud af, hvad jeg skulle lave efter en sygemelding, og fordi Bettina jo i forvejen gik og spekulerede over, hvem der ellers skulle overtage butikken, blev vi enige om, at vi da godt kunne tænke os at drive det videre sammen, siger Torben Winther til Randers Amtsavis. 

Parret er ikke de eneste, som bliver en del af det fremtidige ejerskab. Det gør erhvervsfolkene Jesper Bang Jørgensen og Tommy Jacobsen også. Førstnævnte bliver bestyrelsesformand, mens Tommy Jacobsen bliver bestyrelsesmedlem– ligesom Torben Winther også bliver. 

Kåre Stephansen, som blev dræbt, blev ramt af en lastbilchauffør, som mistede kontrollen med sit køretøj og bragede frontalt ind i butiksindehaverens Tesla.

Den trafikdræbte 47-årige indehaver og direktør var et afholdt menneske i lokalområdet. Wood Supply samlede nogle reaktioner på hans dødsfald efter ulykken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062