23948sdkhjf

High-end køkkensnedkere bliver medejere af konkurrent

Ejerne af Garde Hvalsøe køber 33 pct. af Snedkerierne 

Garde Hvalsøe har været på indkøb. Nærmere bestemt de to ejere, Søren Hvalsøe Garde og Søren Lundh Aagaard.

Køkkensnedkerne har købt 33 pct. af Snedkerierne, som blandt andet laver snedkerkøkkener, specialinventar og hotelmøbler. Garde Hvalsøe laver selv snedkerkøkkener. Det er produkter i den høje ende af skalaen med priser, der starter på den gode side af 100.000 kr. 

Købet markerer et tættere samarbejde mellem de to virksomheder, der gennem flere år har haft et solidt partnerskab, hvor Snedkerierne har leveret håndværk til Garde Hvalsøe.

- Med denne investering i en mangeårig samarbejdspartner skaber vi sikkerhed og stabilitet i vores forsyningskæde, og får muligheden for at vokse sammen med en af Danmarks bedste snedkerier, der er drevet klogt og på et værdigrundlag, som vi spejler os i, udtaler Søren Lundh Aagaard i en pressemeddelelse. 

Investeringen giver ifølge Garde Hvalsøe mulighed for at styrke kvaliteten af deres produkter yderligere og sikre en tættere integration mellem design og produktion. Samarbejdet med Snedkerierne vil fortsat være kendetegnet ved et fælles fokus på håndværk, bæredygtighed og innovative løsninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062