23948sdkhjf

Ny møbelmesse ser dagens lys

Den nye møbelmesse bliver afholdt 27. - 30. april 2025

Snart bliver der etableret et samlende forum for møbelbranchen. Det bliver der med indkøbsmessen 'Messe C Furniture Fair'.

 Bag initiativet står en række brancherepræsentanter fra leverandørsiden, som er gået sammen med messe- og konferencecentret 'Messe C', der ligger i Fredericia. Det er her, møbelmessen kommer til at blive afholdt.  

Detailleddet i møbelbranchen inviteres til at se nyheder og disponere til den kommende sæson, når messen slår dørene op i april. 

De tre initiativtagere udtaler følgende i en pressemeddelelse: 

-  Vi har samlet et udsnit af branchen til ”husmesse” i Årslev og Hasselager de seneste par år, men bakker fuldt op om en samlende messe, hvor der er plads til hele branchen under ét tag, udtaler Jan Therkelsen fra JT Agenturer.

- Med MESSE C Furniture Fair får vi et samlet udstillingsvindue, hvor rammerne er i orden og logistikken fungerer, og Fredericias beliggenhed centralt midt i landet tilgodeser alles ønsker, udtaler Henrik Ejstrup, der repræsenterer Casø Furniture, Matex og Design Møbler.

Også Steen Albeck Tokkesdal fra Kristensen & Kristensen hilser messen velkommen. 

- Konceptet bygger på 4 effektive messedage med et relativt simpelt set-up og et omkostningsniveau tilpasset leverandørernes ønsker og behov, slutter den sidste af initiativgruppens medlemmer. 

Fra MESSE C udtaler messechef Lars Søndergaard: 

- Vi har tidligere dannet ramme om aktiviteter for møbelbranchen og glæder os til at skabe en begivenhed, der kan samle hele den danske branche, og som på sigt også kan henvende sig til interessenter fra det øvrige Skandinavien. 

MESSE C Furniture Fair bliver afholdt i perioden 27.-30. april 2025.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063