23948sdkhjf

Frustrerede ansatte venter på penge fra konkursbo

Boet er ved at blive gjort op hos producent, der i sommers gik konkurs 

Gern Spejl, der producerer spejlløsninger til bad-, køkken- og møbelindustrien, er ved at gøre boet op. Det sker efter, firmaet blev erklæret konkurs i starten af juni.

Den midtjyske virksomhed havde en del specialmaskiner, som blev brugt i produktionen af glas og spejle til møbelindustrien. Maskinerne er nu blevet opkøbt af aktører i udlandet.

Desuden fortæller kuratoren til Midtjyllands Avis, at han har forsøgt at sælge boet som en samlet pakke.

- Vi kunne simpelthen ikke få et ordentligt bud, selvom det havde været at foretrække. Vi fik et bud, men det var for ringe, siger kurator Johnny H. Madsen.

Han forsikrer desuden de ansatte om, at de får deres penge. Flere er ifølge Midtjyllands Avis frustrerede over manglende penge for ferie og pension. Kuratoren fortæller, at der ikke er pant i boet, og at medarbejderne står langt fremme i køen, når boet skal gøres endeligt op.

Gern Spejl gik konkurs på grund af stigende konkurrence fra udlandet. Desuden mistede firmaet en stor kunde.

Virksomheden, som ligger i Sorring, blev stiftet i 1972 under navnet ’Gern Ruden’. Kristiansen-familien, som står bag Tvilum, købte firmaet i 1999. De ejede det frem til 2022, hvor familien solgte det til Freeman Holding A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063