23948sdkhjf

Møbelbrødre er nomineret til pris

Nimara køber møbler og interiør hjem fra Asien, hvorefter man sælger direkte til forbrugerne

Årets Ejerleder bliver snart kåret for 21. gang. Et fynsk brødrepar er blandt kandidaterne. 

Rasmus Bjørch Nielsen og Mathias Bjørch Nielsen fra møbelwebshoppen Nimara i Odense er blandt de tre finalister til kåringen af Årets Ejerleder 2024 på Fyn. Hvis de vinder, går de videre til landskåringen, som finder sted den 14. november hos Pwc i Hellerup. 

Det er PWC, som i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv står bag Årets Ejerleder. Juryen består af regionsvinderen fra 2023, som var Mikkel Grene fra Søstrene Grene, samt repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, Pwc og en erhvervsprofil.

Nimara ramte et resultat for 2023 på knap 12 mio. kr. efter skat. Nimara køber møbler og interiør hjem fra Asien, hvorefter de sælger direkte til forbrugerne. Det er med til at formindske mellemled og holde prisen nede.

Roser fra Pwc

Pwc skriver følgende om de to brødre og deres virksomhed Nimara:

"Rasmus og Mathias Bjørch Nielsen har på ni år bygget Nimara til en international møbelvirksomhed, der opererer i flere europæiske lande. Brødrene voksede op i en familie præget af virksomhedsejerskab, men valgte at gå deres egne veje og opbygge en forretning fra bunden. Med en iværksættertilgang og en vilje til at skabe deres eget navn har de udviklet Nimara til en succesfuld virksomhed med en tocifret millionindtjening.

Deres ledelsesstil er præget af et fladt hierarki og stor tillid til medarbejderne, hvilket giver rum til hurtige beslutninger og ansvarsfølelse i hele organisationen. Rasmus og Mathias har opbygget et ungt team, der arbejder dedikeret, og de er kendt for deres datadrevne tilgang til indkøb og salg. De bruger salgsstatistikker og AI til at forudsige efterspørgsel og overvåge konkurrenternes priser, hvilket sikrer dem en konkurrencemæssig fordel.

Med base i Odense og et fokus på kvalitet og hurtig levering har virksomheden udvidet til markeder som Tyskland, Østrig, Sverige, Holland, Polen og Frankrig. Brødrene er fast besluttede på at fortsætte deres vækstrejse og gøre Nimara til Danmarks største online møbelvirksomhed."

Brødreparret finder 29. oktober ud af, om de går videre til landskåringen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062