23948sdkhjf

BoConcept-formand afviser uro

Det er en helt klar styrkelse af virksomheden, siger Viggo Mølholm til lokalt medie ovenpå tre bestyrelsesmedlemmers farvel i sidste uge.
Torsdag offentliggjorde BoConcept via en fondsbørsmeddelelse, at næstformand Ebbe Pelle Jacobsen samt Rolf Eriksen og Morten Windfeldt Jensen har besluttet at udtræde af bestyrelsen i BoConcept Holding A/S.

Årsagen er, at bestyrelsen ikke har kunnet komme til enighed i forhold til BoConcepts fremadrettede strategi. Ingen af de implicerede ønsker at uddybe baggrunden yderligere.

I en kommentar til Herning Folkeblad fastslår bestyrelsesformand Viggo Mølholm, at der ikke er nogen uro i den daglige ledelse. Han lægger vægt på, at det vigtigste er, at der er fuldstændig klarhed om den lagte strategi, og formanden ser frem til samarbejdet med de nye medlemmer af bestyrelsen.

- Når det nu sker, vil jeg sige, at det er en helt klar styrkelse af virksomheden. Vi har allerede gode workshops i gang, så vi får den nye bestyrelse klædt på, og det er virkelig nogle dygtige folk, siger Viggo Mølholm til Herning Folkeblad.

BoConcept Holding A/S har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 1. november 2013. På dagsordenen er valg af tre nye bestyrelsesmedlemmer, og de siddende bestyrelse peger her på Peter Thorsen (administrerende direktør i Kirk & Thorsen A/S), Henrik Burkal (administrerende direktør i Rema 1000 Danmark A/S og Reitan Distribution A/S) samt Preben Bager (tidligere CEO i Nobia).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078