23948sdkhjf

Haniwood mangler plads

Producenten af sengebunde vil gerne udvide, men indehaveren har ikke hørt fra Tønder Kommune i over et år. Konsekvensen kan blive, at han må flytte sin virksomhed.
I juni 2012 ansøgte Hans Peter Nielsen, indehaver af Haniwood A/S, Tønder Kommune om lov til at udvide sin fabrik. Men selvom han har rykket for svar, har han endnu intet hørt.

Til Jydskevestkysten fortæller Haniwood-ejeren, at dele af virksomheden allerede er outsourcet til en pallefabrik i Hurup. Og Hans Peter Nielsen kan blive tvunget til at gøre det igen, hvis ikke der snart sker en udvikling i sagen:

- Det næste kan meget vel være, at vi outsourcer til Holland, hvor vi mærker en stigende efterspørgsel. Det vil formentlig betyde yderligere to to-tre mands arbejde, der følger med, siger han til Jydskevestkysten.

Haniwood afsætter sine varer danske, tyske, hollandske og svenske kunder, og i de mest travle perioder ligger produktionen på op mod 1.200 sengebunde om dagen.

Hans Peter Nielsen fylder i øvrigt 65 år i 2014 og er i gang med at forberede et generationsskifte. Planen er at inddrage svigersønnen René Snitgård.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.703