23948sdkhjf

Stiletmøbel ligner en dansk eksportsucces

Med et anderledes møbelkoncept er enkeltmandsvirksomheden Flash Up godt på vej ud over landets grænser.
Modtagelsen var overvældende, da René Sundahl i foråret præsenterede et ganske elegant og praktisk møbel til stiletter under møbelmessen i Milano.

Hans virksomhed, Flash Up, var en af i alt 24 udstillere på Generalkonsulatets fællesstand ”DANISH LIVINGroom 2nd edition”, og efter introduktionen i Milano er det gået hastigt fremad for den danske iværksætter.

- En senior eksportrådgiver fra Generalkonsulatet i Milano havde spurgt, om jeg var klar til mit internationale gennembrud. Jeg forventede dog ikke, at det skulle gå så hurtigt, siger René Sundahl.

Masser af hjemlig eksponering
Efter messen, hvor stiletmøblet blev fotograferet og komplimenteret af utallige kvinder, vendte René Sundahl hjem med et stort antal kontakter fra ind- og udland. Han tog derfor kontakt til nogle dygtige PR-folk og har i dag udarbejdet pressemateriale sammen med Replique.dk.

Siden lanceringen i Milano har Flash Up nydt stor opmærksomhed i danske medier med eksponering i Elle, Alt for Damerne, Femina, In, og senest sneg et af billederne sig med i TV2 Go’ Morgen Danmark.

Succesen siden Milano har givet René Sundahl mulighed for at udvide staben med en ekstra medarbejder, som arbejder med eksport for Flash Up og hans andet brand; Danish Fuel.

- På den måde kan jeg fokusere på det, jeg elsker: At skabe nye praktiske design, som giver æstetik og glæde i hverdagen, forklarer indehaveren.

Flash Up og Danish Fuel optrådte tidligere på året side om side under messerne Femina og Design Trade. René Sundahl fortæller, at der på Femina-messen var kreeret et unika af et lyserødt barskab med Swarowsky-krystaller, som kvinderne nærmest faldt i svime over.

- Messerne er vigtige, det er vores salgsvindue til forbrugere og forhandlere. Næste store event er Design Trade i januar, fortæller han.

Flash Up har da også allerede booket sig ind på ”DANISH LIVINGroom 3rd edition”, som løber af stablen under den næste udgave af Salone Internazionale Del Mobile i april 2014.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062