23948sdkhjf

Designerpar bag ny møbelvirksomhed

”Produktionen er ikke en begrænsning, men en inspirationskilde”, lyder det fra stifterne af Herman Cph med tegnestue og værksted på Frederiksberg.
Efter flere år med egen tegnestue har møbelarkitekten Jonas Herman Pedersen valgt at prøve kræfter med møbelproduktion.

Sammen med ægtefællen Helle Herman Mortensen har han stiftet virksomheden Herman Cph ud fra en vision om at skabe møbler, der er enkle, ærlige og kvalitetsbevidste – og følge dem hele vejen fra tegnebræt til færdigt produkt.

De to stiftere designer begge ud fra filosofien om, at møbler ikke bliver grimme af at blive brugt, hvis de er skabt af gode materialer i et enkelt design. Møblerne bliver derimod smukkere og mere unikke, som årene går. Et møbel fra Herman Cph er derfor sat i verden for at blive brugt og for at afspejle det liv, der leves.

- Virksomheden er skabt på baggrund af en skabertrang til at lave et univers bygget op om vores designfilosofi. Vi ser ikke produktionen af design som en begrænsning, men som en inspirationskilde hvor vi er formidlere. Med denne arbejdsmetode bliver vi som designere udfordret, idet vi er nede i alle tænkelige detaljer på hvert eneste produkt, fortæller Helle Herman Mortensen.

I august lancerede parret sin første kollektion på Design Trade i Bella Center, og møblerne, som spænder fra spiseborde, tekstiler til mindre objekter, sælges online og i møbelhuse rundt om i landet. Herman Cph. arbejder netop nu på designet af en ny loungestol, som lanceres i starten af 2014.

Jonas Herman Pedersen har tidligere designet for virksomheder som Trip Trap og By Nord gennem tegnestuen Jonas Herman P., som drives videre sideløbende med Herman Cph:

- Det er vigtigt for mig stadig at samarbejde med andre brands, da det er en spændende udfordring at arbejde med og forstå en specifik DNA, forklarer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079