23948sdkhjf

Årets fynske talent kommer fra Carl Hansen & Søn

30-årige Morten Wamberg har fået årets Talent Fyn-pris, som netop er uddelt for femte gang.
Morten Wamberg fra Carl Hansen & Søn løb med hæderen, da Talent Fyn 2013-prisen torsdag blev uddelt ved en gallakonference i Odense med tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen som hovedtaler.

Morten Wamberg er 30 år og produktionschef på den fynske møbelfabrik, hvor han har været ansat, siden han i 2009 besluttede at vende hjem til Danmark efter at have arbejdet som afdelingsansvarlig hos Danfoss i Sverige. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Han er direkte i sin ledelsesstil, han er på fornavn med samtlige timelønnede, og han besidder en smittende energi. Morten har i meget høj grad det, der kendetegner et talent. Han går ikke bare på arbejde. Han er på en mission. Han brænder, lyder det blandt andet i juryens begrundelse.

Morten Wamberg vandt prisen foran Johan Rauff Kristensen fra Scandinavian Brakes System og Kirsten Frandsen fra Hydac. De tre finalister blev valgt ud af et felt på 25 nominerede og modtager henholdsvis 60.000, 25.000 og 15.000 kroner i præmiesum.

Bag Talent Fyn står TV 2/Fyn, Nordea Fyn, Udvikling Fyn og Fyens Stiftstidende. Idéen med prisen er at sætte fokus på vigtigheden af at fastholde og udvikle talenter i det fynske erhvervsliv. Kriterierne for at komme i betragtning er, at man skal være mellem 18 og 35 år, have opnået bemærkelsesværdige resultater og ikke være højere placeret end funktionschef-niveau i en privat eller offentlig virksomhed. I 2012 gik prisen til Maria Aabjerg, funktionschef i sygedagpengeafsnittet i Odense, der har stået i spidsen for et succesfuldt effektiviseringsprojekt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078