23948sdkhjf

"En sejr for FSC-certificerede leverandører"

FSC Danmark vurderer, at statens nye strategi for offentlige indkøb vil få efterspørgslen på certificerede produkter til at stige.
- Vi havde tidligere på året et konstruktivt møde med Ida Auken, hvor vi sammen med vores medlemmer fremlagde konkrete forslag til, hvordan offentlige indkøbere kan øge indkøbet af bæredygtige træ- og papirprodukter. Vi oplevede, at hun var lydhør for vores forslag og er glade for, at Miljøministeren nu for alvor sætter handling bag ordene. Det skal hun have stor ros for, udtaler sekretariatsleder i FSC Danmark Loa Dalgaard Worm og fortsætter:

- Vi håber, at statens nye krav også vil smitte af på regionerne og kommunernes indkøbsvaner, og at den frivillige indkøbsvejledning for disse med tiden vil blive bindende.

Loa Dalgaard Worm vurderer, at regeringens nye tiltag vil få efterspørgslen på FSC-certificerede produkter til at stige, og at det vil komme de mange certificerede leverandører til gode. Leverandører, som har bibeholdt deres FSC-certificering trods den svage efterspørgsel fra det offentlige.

- Det her er en sejr for de mange FSC-certificerede leverandører af produkter til det offentlige, som med god grund har været frustreret over den manglende efterspørgsel. De har holdt fast i deres certificering og kan forhåbentlig nu høste noget af frugten for det arbejde, lyder det fra Loa Dalgaard Worm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063