23948sdkhjf

PEFC Danmark klar til at udnytte ny indkøbspolitik

Certificeringsforeningen hilser den nye offentlige indkøbsstrategi velkommen og forventer en positiv effekt på antallet af PEFC‐certificerede skove og virksomheder i Danmark.
Regeringens nye offentlige indkøbsstrategi forpligter statens indkøbere til at købe bæredygtigt træ. Det vækker glæde hos PEFC Danmark, hvor man fornemmer, at mange virksomheder har holdt sig tilbage med at blive certificeret, fordi der ikke der ikke har været tilstrækkelig efterspørgsel på certificerede varer.

- Endelig kan de skove og virksomheder, som længe har været certificeret, få lidt opbakning til deres fremsynede virksomhedspolitik. Og tiltaget burde åbne op for, at de virksomheder og skove der har været afventende overfor certificering nu kan se muligheder i at gå certificeringsvejen og dermed dokumentere bæredygtighed, siger formanden Niels Peter Dalsgaard Jensen.

For PEFC Danmark kommer den nye strategi på et rigtigt godt tidspunkt. Foreningen har en række markedsføringstiltag i støbeskeen, og Niels Peter Dalsgaard Jensen tror på en stigning i antallet af PEFC‐certificerede skove og virksomheder i Danmark.

- Vi forventer at statens nye strategi vil give det sidste skub, så de tilbageholdende skove og virksomheder vil blive certificeret, siger Niels Peter Dalsgaard Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078