23948sdkhjf

Partnerskab skal styrke dansk design

DDA og Bella Center udvider sit samarbejde og står over de næste to år sammen om messen DesignTrade Copenhagen og konferencen Design is Business.
Danish Design Association (DDA) har indgået en 2-årig aftale med Bella Center om at fortsætte, hvad der tog sin start i august 2013: En ny, international designmesse kombineret med en designfaglig konference.

Mens Bella Center står for messe-delen DesignTrade Copenhagen, kuraterer DDA igen til januar 2014 et 3-dages konferenceprogram under overskriften Design is Business.

- Vi fortsætter samarbejdet med Bella Center, fordi vi synes, det giver rigtig god mening at have en international designkonference i København – dels for at styrke og inspirere den hjemlige designscene og dels for at have en international eksponeringsplatform for DDA-medlemmernes imponerende løsninger, siger Morten Grøn, direktør i Danish Design Association.

Fremtidens butik
Som noget nyt vil DDA og Bella Center også byde velkommen til en innovativ udgave af ”Speakers Corner”, kaldet ”Shop 2.0.”, der er et tre-dages program med fokus på nyeste trends inden for fremtidens shopping og butiks- og indretningsdesign.

Med en kombination af oplæg og samtaler vil der i Shop 2.0. være masser af inspiration og viden at hente, når det gælder trends, rådgivning, web, det at booste salg og ramme sin målgruppe:

- Mange af DDA’s medlemsvirksomheder arbejder med at designe bedre løsninger og oplevelser for andre. De er for eksempel eksperter i udstillingsdesign, touch point management eller nudging, altså design af adfærdsændring. Det er alt sammen designmetoder og -tankegange, der kan være guld værd at kende til, hvis man for eksempel har en butik, hvor man vil optimere sit salg, eller give sine kunder en bedre oplevelse, fortæller Morten Grøn.

Designaktører kan inspirere hinanden
Ifølge Morten Grøn viste opbakningen til den første Design is Business-konference, at der er et tydeligt behov for mere spot på designvirksomheders design og innovation, og den merværdi design skaber for dansk produktion og eksport.

- Med en åben konference, der forhåbentlig kan blive en tilbagevende begivenhed, har vi en platform, hvor designaktører kan inspirere hinanden og danske designløsninger kan vises frem, siger DDA-direktøren.

Design is Business-konferencen finder sted i Bella Center under designmessen DesignTrade Copenhagen den 8. – 10. januar 2014. Konferencen er åben for alle, der besøger messen i løbet af de tre dage og programmet vil også denne gang sætte spot på værdien af strategisk, innovativt og bæredygtigt design, og præsentere toneangivende designere og meningsdannere fra Danmark og udland.

Til DesignTrade inviteres flere end 500 indkøbere og presse fra Sverige, Norge, Finland, Polen, Tyskland og Holland. Og designvirksomhederne får dermed en mulighed for at møde attraktive indkøbere, arkitekter, forhandlere, producenter, agenter, grossister, importører og mediefolk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078