23948sdkhjf

Boliga satser på boliginspiration

Onlinekonceptet iBoligen.dk får Boliga.dk som medejer. Danmarks største boligportal tager dermed de første skridt ind på markedet for inspiration til boligindretning.
Med en vision om at skabe et inspirerende univers, der samler alt til boligen, gik Søren Thornberg i december 2012 online med iboligen.dk.

På mindre end et år er det lykkedes at opbygge en portal med flere end 40.000 besøgende – forbrugere, indkøbere og andre professionelle – der kan søge inspiration i over 250 boligkataloger fra blandt andet møbelproducenter, designvirksomheder og køkken- og badeksperter.

IBoligen.dk tager nu det næste skridt i udviklingen. Med Euroinvestor, der er selskabet bag Boliga.dk, som ny investor, er Søren Thornberg klar til at sætte skub i en række projekter, der skal bringe iBoligen.dk tættere på målet om at blive det foretrukne website for boliginspiration.

- Fremtiden for boliginspiration ligger på nettet. Derfor er et af målene med dette samarbejde også at trække endnu flere brugere og producenter til iboligen.dk og med tiden gøre det til Skandinaviens største site for boliginspiration. I den sammenhæng er Boliga den perfekte samarbejdspartner, fordi sitet henvender sig til en stor gruppe af boliginteresserede danskere og samtidig er repræsenteret i både Sverige og Norge, siger Søren Thornberg, der også er stifter af Bolig Magasinet, som han solgte til Benjamin Media i 2001.

Jens Alminde, administrerende direktør i Euroinvestor, ser samarbejdet mellem iBoligen.dk og Boliga som et oplagt match.

- Med Boligas køb af en ejerandel i iBoligen signalerer vi, at online boligmarkedet er et vigtigt strategisk forretningsområde for Euroinvestor. De to selskaber komplementerer hinanden rigtig godt både på bruger og indholdssiden, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11