23948sdkhjf

Ny stol baner vejen for Carl Hansen & Søn

Samarbejdet med Tadao Ando åbner døre for den fynske møbelproducent.
Under dette års Salone internazionale del mobile lancerede Carl Hansen & Søn sin nye ”Dream Chair”, som er designet af den japanske stjernearkitekt; Tadao Ando.

Andos popularitet i Asien er stor, og for Carl Hansen & Søn er samarbejdet med til at lette vejen ind på de asiatiske markeder. Det fortæller Henning Rosted, der er ansvarlig for virksomhedens aktiviteter i Asien, til Møbel+Interiør Branchebladet.

I Kina har Carl Hansen & Søn i 2013 fordoblet antallet af forhandlere fra fem til ti butikker. Tadao Andos stol er indtil videre solgt til et par projekter, herunder ti eksemplarer til receptionen på et lille eksklusivt hotel i Shanghai. Ifølge Henning Rosted er det dog Wegners Y-stol, der har det største potentiale i Asien. Dream Chair er først og fremmest med til at skabe medieomtale og kontakt til opinionsdannere.

- Dream Chair giver os mulighed for at starte en dialog med markedet, ligesom den understøtter vores eksisterende produkter og forhandlernet i Kina, siger Rosted til Møbel+Interiør Branchebladet.

Læs mere og Carl Hansen & Søns samarbejde med Tadao Ando i artiklen Et ikon på fynsk visit
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078