23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply har samlet stort og småt. Læs i dag om Nobia, Ikea, Møbelkæden, Silvan og Vipp.
Indtræder i Møbelkæden
Sønderup Boligmontering er pr. 1. december 2013 blevet optaget som medlem af Møbelkæden.

- Møbelkædens sortiment er med til at udvide Sønderup Boligmonterings nuværende udstilling og produkter yderligere, og vi ønsker fortsat at udstille og føre kerneleverandører, som vil komme til gavn for såvel nye som nuværende kunder, siger indehaver Lars Rose Svendsen. (Kilde: Midthimmerlands Folkeblad).

Nobia indgår aftale med finsk butikskæde
Den nordiske køkkenkoncern vil fremover sælge køkkener af mærkerne A la Carte, Petra og Parma gennem franchisekonceptet Keittiömaailma i Isku, der har 27 butikker i Finland. Det første Keittiömaailma showroom åbner i marts måned.

Vipp satser digitalt i Danmark
Vipp, der er specialiseret i redskaber til køkken og badeværelse, har åbnet for online salg i Danmark med levering over hele landet:

- Vi har i lang tid ønsket at åbne op for en mere bred distribution i Danmark, så alle vores kunder har mulighed for at opleve vores produkter, siger CEO Kasper Egelund.

Nyt Silvan på 6.200 kvadratmeter
Sidst på foråret flytter Silvan ind i et nyt, stort varehus i Holbæk Mega Center.

- Vi vil kunne servicere kunderne på endnu flere områder og kunne tilbyde flere indkøbsmuligheder, inspirationsopstillinger og demonstrationsmodeller, siger varehuschef Thomas Høg Gaunø.

Den præcise dato er ikke helt på plads endnu. Ifølge varehuschefen flytter man ud af de nuværende lokaler ved havnefronten i Holbæk i takt med, at vejret bliver varmere. (Kilde: Nordvestnyt).

Ikea indfører FSC-certificeret papir
Ikea svarer tilbage på tidligere papir-kritik ved at indføre genbrugs- og FSC-papir på en række varer. Konkret vil man fra slutningen af maj 2014 sikre, at alle papirvarer i Ikeas Paper Shop vil være FSC-certificerede eller fremstillet af genbrugsfibre.

- For os at se, er målsætningen her en rigtig fin start på en mere ansvarlig papirpolitik. Vi håber så også i fremtiden at se de gode intentioner blive implementeret på f.eks. Ikeas kataloger og emballager, udtaler Ida Rehnström, Kommunikationsansvarlig i FSC Danmark. (Kilde: FSC Danmark).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08