23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Evomove har fået ny kommunikationsansvarlig, Idemøbler i Næstved er på vej til generationsskifte, mens Johannes Torpe Studios har styrket sine kompetencer inden for møbel- og produktdesign.
Evomove A/S
Susanne Lindhage, 40 år, er tiltrådt som Head of PR & Communications hos Evomove – firmaet bag børnehøjstolen ”Nomi”, som er designet af den verdenskendte møbelarkitekt Peter Opsvik.

Susanne Lindhage kommer fra en stilling som PR-chef i Sixt og har tidligere været senior PR- og kommunikationsrådgiver i Ehrenberg Kommunikation.

Idemøbler Næstved
65-årige Heine Sørensen er i fuld gang med at overdrage ledelsen af den lokale Idemøbler – det tidligere Svends Møbler – til sin søn; Jesper Kjep.

Butikken er grundlagt i 1952 af Svend Aage Nielsen, og når Jesper Kjep overtager pr. 1. april 2014, bliver han tredje generation i ledelsen af butikken.

Jesper Kjep er 32 år og har lært møbelbranchen fra grunden. Han er i dag butikschef i Idemøbler Glostrup. (Kilde: Ugebladet Næstved).

Johannes Torpe Studios
Designer Sara Vinther Martinsen er ansat med henblik på at videreudvikle porteføljen inden for møbel- og produktdesign.

Sara Vinther Martinsen er tidligere medejer og stifter af tegnestuen FurnID og har desuden arbejdet som tegnestuechef hos Søren Rose Studio.

Johannes Torpe Studios har tidligere designet møbler for blandt andre Hay, amerikanske Haworth samt italienske Moroso og SpHaus. (Kilde: DDA).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062