23948sdkhjf

Møbelhus i vækst udvider ejerkredsen

Salgschef Bo Thomsen optaget i ejerkredsen hos Bo Bedre Erhverv, der beskæftiger 22 medarbejdere.
Efter tre år som salgschef bliver den 38-årige Bo Thomsen nu medindehaver af møbelhuset Bo Bedre Erhverv på Fiskebrogade i Esbjerg.

Sammen med stifterne Ove Dahl Jensen og Jakob Gladbjerg vil Bo Thomsen nu udgøre ejerkredsen af en virksomhed, som har præsteret uafbrudt vækst siden etableringen i 2008.

- Det danske marked for erhvervsmøbler har haft nogle svære år, men vi har været gode til at se muligheder og skabe vækst i forretningen på trods af krisen, siger Ove Dahl Jensen.

Har den rette størrelse
Bo Thomsen ser frem til at indtage sin nye rolle som medindehaver i en virksomhed, der står godt rustet til at møde udfordringerne i det, han betegner som en rigtig spændende tid for branchen.

- Man skal være serviceorienteret og skarp på at levere det, kunderne efterspørger – og så skal vi se muligheder og gå efter dem. Vi har den rette størrelse til både at være hurtige i markedet og have de kompetencer, der kræves for at kunne levere de helhedsorienterede løsninger, siger Bo Thomsen.

En virksomhed bliver til to
Møbelhuset Bo Bedre Erhverv blev etableret i 2008 som en underafdeling af Bo Bedre på Strandby Plads i Esbjerg.

I den nye ejerstruktur skilles Bo Bedre Erhverv ud i en selvstændig virksomhed med Bo Thomsen, Ove Dahl Jensen og Jakob Gladbjerg som indehavere.

Bo Bedre Esbjerg er fortsat ejet af Ove Dahl Jensen og Jakob Gladbjerg. Virksomhederne har tilsammen 22 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093