23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Vordingborg Køkkenet, Junckers, Kuma, Silvan, Kvik og Designa.
Vordingborg Køkkenet åbner i Horsens
Vordingborg Køkkenet lukkede i sensommeren sin butik i Horsens, men i begyndelsen af april er virksomheden klar til at åbne på en ny adresse i byen. Det fortæller direktør Hjalmar Hansen til Horsens Folkeblad.

- Vi får næsten 700 kvm og kan vise et stort udvalg af vores køkkener. vi glæder os meget til at åbne, siger han.

Butikken ligger i Høegh Guldbergsgade ved siden af Idemøbler. (Kilde: Horsens Folkeblad).

Silvan i Aalborg klar efter ombygning
Lørdag den 15. februar inviterer Silvan til genåbningsfest på Håndværkervej i Aalborg, hvor den 4.000 m² store butik er blevet godt og grundigt ombygget.

- For at skabe bedre overblik og gøre medarbejderne mere tilgængelige for vores kunder, har vi reduceret butikkens samlede antal kvadratmeter. Det betyder, at vi nu er i to af de tre haller, vi råder over. Samtidig har vi flyttet rundt på stort set alle varer i butikken, så vi nu har to afdelinger, der er meget nemme at få overblik over og finde rundt i, siger butikschef Rasmus Kjærgaard.

Junckers-kampagne ligner en succes
En ny hvervekampagne fra Junckers, udformet som en kontaktannonce, tilbyder tømrere og gulvlæggere uddannelse og et Junckers-certifikat, så de kan dokumentere, at de er eksperter på lægning af massive Junckers-gulve.

Kampagnen hedder 'Junckers for Life' og løber fra januar til juni.

- Der har været stor interesse for kampagnen, og vi har fået langt over 100 henvendelser. Når vi har fundet vores nye samarbejdspartnere, begynder vi et uddannelsesforløb, der færdiggøres i foråret. Derefter linker vi til dem direkte på vores hjemmeside, så det bliver nemt for vores kunder at finde en gulvlægger, der kan lægge deres Junckers-gulv, siger marketingchef Kim Maretti.

Kuma satser på cykelsport
Producenten af bordplader og vaske til køkken og bad er ny hovedsponsor for cykelholdet Christina Watches.

- Koblingen ligger måske ikke lige for. Men vores klare målsætning er at skabe den. At Kuma er i din bevidsthed. At køkkenvasken, bordpladen eller vasken ude på badeværelset ikke bare er et hul, der løber vand ned i. Så enkelt er det faktisk. Vi vil have navnet frem. Kuma. Det får man kun, hvis man eksponerer det. Og det falder os helt naturligt at bruge cykelsporten til det formål, siger administrerende direktør Hans Christiansen.

Kuma er grundlagt i 1988 og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere, fordelt mellem hovedsædet i Gadbjerg og nyopført fabrik i Rumænien. Udover helstøbte bordplade- og vaskedesign til badeværelser og køkkener fremstiller virksomheden også blandt andet badekar, topplader til spise- og sofaborde, skriveborde, bar- og receptionsdiske samt komponenter til højtalere og elektronikindustrien.

Kvik Viborg har kædens mest tilfredse kunder
Hvert halve år kårer Kvik Køkkener den danske butik, der har de mest tilfredse kunder, og i år tilfaldt hæderen Kvik-butikken i Viborg Storcenter.

- Vi er naturligvis super glade for at kunderne kvitterer for den oplevelse, de får i butikken. Det betyder alt for os, især fordi dette udelukkende er udtryk for kundernes feedback og ikke er farvet af andre faktorer, siger indehaver Dan Højvang. (Kilde: Viborg Nyt).

Fra Multi-Living til Designa
KøkkenHuset i Kalundborg har skiftet sin tidligere leverandør Multi-Living ud med Designa.

Indehaver Nikolaj Schädler, som også driver et tømrerfirma, har store forventninger til samarbejdet med Designa, som giver ham mulighed for at tilbyde kunderne et bredere udvalg end hidtil. (Kilde: Kalundborg Nyt).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079