23948sdkhjf

Dansk garderobesystem vinder iF Design Award

Med et koncept, der bygger på de velkendte principper fra ’saml selv’-møblerne, har virksomheden DecoSlide sikret sig en plads blandt vinderne af en af branchens vigtigste designpriser.
I slutningen af 2012 etablerede den erfarne køkkenmand, Anders Hornebo, virksomheden DecoSlide på basis af en nyudviklet skydedørsløsning af samme navn.

Det fleksible skydedørssystem, der er udviklet i samarbejde med Artlinco, tildeles i denne uge en iF Design Award, der hører til blandt de største og vigtigste internationale designpriser. Siden 1954 har iF belønnet produkter og løsninger, som formår at forene design og funktionalitet. Blandt tidligere vindere finder man vinternationale giganter som Apple, Phillips og Siemens.

- Med udviklingen af DecoSlide, har vi bevist, at det til stadighed er muligt at tænke innovativt inden for møbeldesign, siger Søren X. Frahm, der er Creative Director i Artlinco.

Holder øje med nærmarkederne
DecoSlides system har været tilgængelig siden den 2. januar 2013. Silkeborg-virksomheden kom hurtigt ind som leverandør til Bauhaus’ danske varehuse, og i efteråret blev dette samarbejde udvidet med en test i et af de svenske varehuse. Ifølge Anders Hornebo, der har en baggrund som direktør i Skandinavisk Køkkengruppe, er salget til de danske forbrugere steget måned for måned, og han erklærer sig klar til at tage sin løsning ud på de nære eksportmarkeder inden for en overskuelig fremtid:

- Vi holder et vågent øje med vores nærmarkeder mod nord, som vi kan dække med vores nuværende lager- og logistiksetup, siger direktøren.

Skydedørssystemet er udviklet i enkeltdele, som glider ind under hinanden. Det betyder, at lågerne kan justeres i højden, så de passer til alle rumhøjder fra 210 til 250 cm. Samtidig kan delene pakkes i små kompakte kasser, hvilket reducerer transport- og lageromkostningerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112