23948sdkhjf

Garant Løgstør bag ny butik i Aars

Garant Løgstør A/S bygger nyt køkken-, gulv- og møbelcenter i Aars på den tidligere mejerigrund på hjørnet af Markedsvej/Vester Boulevard.
Projektet igangsættes nu, og det forventes at stå færdigt kort efter sommerferien 2014.

- I en tid hvor det mere er butikslukninger der ses, går vi mod strømmen og åbner en helt ny slags butik i Aars”, siger Lars Drejer, der er ejeren af Garant Løgstør.

Han glæder sig over den centrale placering i Aars.

- Den nye butik vil tilbyde et bredt sortiment indenfor boligindretning samlet på ét sted. I den nye butik satses der på at have et dybt og bredt sortiment indenfor boligindretning, og arbejdet med at finde nye samarbejdspartnere er gået i gang.

- Vi glæder os til at finde de helt rigtige brands indenfor køkken og møbler som matcher hinanden og det nye bolighus, tilføjer Lars Drejer, som fortæller, at den nuværende butik i Løgstør fortsætter, - dog i en lidt ændret form og med et mere begrænset sortiment.

- Det har været vigtigt for os at opretholde butikken i Løgstør for at kunne betjene de trofaste kunder, vi har i området, men Aars er den centrale handelsby i Vesthimmerland og derfor besluttede vi at opføre den nye butik her, siger Lars Drejer.

- Ligeledes var der en ledig byggemulighed på den tidligere mejerigrund og vi har købt 4.200 kvadratmeter af den 28.000 kvadratmeter store grund af Fonden for Sparekassen Himmerland (nu Jutlander Bank), hvorpå vi nu opfører den 2.500 kvadratmeter store butik, fortsætter Lars Drejer.

I forbindelse med opførelsen af den nye butik indtræder Ole Madsen, Løgstør, i stedet for Per Gundersen i bestyrelsen og ejerkredsen. Per Gundersen fortsætter dog som ansvarlig for gulvafdelingen.

Der vil i butikken være køkken, gulve og tæpper, møbler, gardiner, belysning, kontorinventar, isenkram og kunst. Der satses på et bredt sortiment, dog med hovedvægt på design artikler.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang efter et forholdsvist langt forløb og ser frem til at kunne præsentere en flot butik til hele Vesthimmerlands befolkning, siger Lars Drejer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095