23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Dolle, Rationel, Carl Hansen & Søn, Silvan og Kvadrat.
Dolle Nordic går ind på terrassemarkedet
Med et nyt gør-det-selv-koncept træder Dolle Nordic nu ind på markedet for terrasser. skabe mere plads i huset, og en terrasse skaber hurtigt mere plads og leverum. Vi har også valgt at det ikke skal være urimeligt dyrt eller svært at få en Dolle Terrasse. Vores meget store og næsten fuldautomatiske fabrik gør det muligt at skabe kvalitetsterrasser, så alle kan være med.” afslutter Francois.

- At gå ind i markedet for terrasser er en naturlig forlængelse af vores nuværende produktlinje, hvor vi sælger trapper og gelændere til terrasser, siger administrerende direktør Francois Grimal.

Dolle Nordic er datterselskab til Dolle, der er verdens største producent af lofttrapper. Ifølge Francois Grimal gør virksomhedens store og næsten fuldautomatiske fabrik det muligt at lancere en fleksibel løsning, der kan konkurrere med øvrige producenter på pris.

Kendt tv-håndværker skal sælge vinduer fra Rationel
Rationel har allieret sig med Erik Peitersen, der får til opgave at guide kunderne frem til de rigtige vinduer og døre.

- Det er jo frygtelig vigtigt, at man får købt det rigtige vindue. Det skal sidde i et hus i rigtig mange år. Men mulighederne er så mange, at man kan blive fuldstændig sidelæns af at skulle guide sig selv rundt. Så sidder man der og ender med at tænke; det her orker jeg simpelthen ikke, siger tv-håndværkeren.

Trin for trin skal han rådgive boligejere om stil, funktion, energi, miljø, sikkerhed og en række mindre detaljer gennem korte videoklip på producentens hjemmeside.

Silvan overvejer muligheder for ekspansion
Byggemarkedskæden Silvan er i dag at finde på 40 adresser rundt om i landet og overvejer løbende muligheden for yderligere ekspansion; herunder i Skive, hvor man netop nu er i gang med en proces, der skal afklare fremtiden for den såkaldte ’Slagterigrund’.

- Silvan vurderer løbende muligheder for yderligere ekspansion i Danmark og har altid 10-12 placeringer, som vi bearbejder. Vi følger udviklingen af den tidligere Slagterigrund, men om det kan ende med en Silvan i Skive, er endnu for tidligt at sige. Flere interne og eksterne faktorer skal først kunne gå op i en højere enhed, oplyser kædens direktør. (Kilde: Skive Folkeblad).

Kvadrat samarbejder med hollandske Auping
Sengeproducenten Auping har netop lanceret sengemodellen ”Criade”, og danske Kvadrat har leveret tekstilerne. Samlet set tilbyder Aupings nye model 1,2 millioner designmuligheder i kombinationen af alt fra farve, ben og tekstiler til størrelser, madrasser og sengebunde.

Carl Hansen & Søn samarbejder med international topdesigner
Som led i fejringen af Hans J. Wegners 100-års jubilæum lancerer den danske møbelproducent en Limited Edition Collection af Wegners Skalstol i samarbejde med modedesigner Paul Smith og tekstilproducenten Maharam.

Kollektionen, der er betrukket med Paul Smiths tekstil ’Big Stripe og Stripes’, kan opleves under Salone Internazionale del Mobile i april. (Kilde: 365Design).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078