23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Brødrene Andersen Møbelsnedkeri, Glaseksperten, Junget, Keflico og P.T. Vinduer.
Brødrene Andersen Møbelsnedkeri A/S
Frits Vendebæk er ansat som ny salgskonsulent på det norske marked. Han har mange års erfaring fra møbelbranchen og har de seneste seks år opbygget et stort kendskab til det norske marked.

Jørgen Andersen, der hidtil har betjent det norske marked, vil fremover primært hellige sig udvikling af nye produkter – et område som han også hidtil har været ansvarlig for.

Glaseksperten
Som led i en strategi om at udbygge positionen på det danske marked har Glaseksperten og Glaseksperten Vinduer & Døre ansat fire nye medarbejdere inden for salg og produktion.

Helle Nørgaard er ansat som salgskonsulent inden for design og interiør. Hun har en baggrund fra inventarbranchen og får til opgave for at varetage salget af interiørglas til blandt andet køkken- og badbranchen.

Torben Thomsen er ansat som backup til salg. Han er uddannet bygningsingeniør med flere års erfaring fra glasbranchen og kommer blandt andet til at arbejd med avancerede CAD-tegninger, certificeringer og kontakt til SANCO.

Martin Mortensen er ansat som produktionsplanlægger i Glaseksperten Vinduer & Døre. Han er maskinsnedker og produktionsteknolog med erfaring fra vindues- og træbranchen og kommer blandt andet til at arbejde med produktionsoptimering og udvikling, produktionsplanlægning og certificeringer.

Regnar Pedersen er ansat som salgskonsulent i Glaseksperten Vinduer & Døre. Han har mere end 20 års erfaring fra vinduesbranchen og er desuden uddannet energivejleder.

Junget A/S
Steen Hansen er pr. 1. marts 2014 tiltrådt som key account manager hos Junget, hvor han har arbejdet som tekniker gennem de sidste 24 år.

Steen Hansen kommer til at køre i det midt- og nordjyske område.

Keflico A/S
Loreni Klein Andreasen er pr. 1 marts 2014 ansat som intern salgsmedarbejder på hovedkontoret i Støvring, hvor hun vil indgå som en del af Keflicos interne forhandlersalg og betjene kunder i samarbejde med den øvrige salgsafdeling.

P.T. Vinduer A/S
P.T. Vinduer i Aabybro, nord for Aalborg, styrker salgsorganisationen med Søren Klerke, 52, som pr. 1. februar er ansat som sælger i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn.

Søren Klerke har en mangeårig baggrund fra tømmerhandelsbranchen og har senest været ansat som byggerådgiver i et typehusfirma.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078