23948sdkhjf

Kortvarig strejke hos Tvilum

Sammenbrud i forhandlingerne om en ny arbejdsaftale fik mandag de timelønnede på Tvilums fire fabrikker til at indstille arbejdet. Tirsdag morgen var de dog i gang igen.
Mandag formiddag udbrød der strejke på Tvilums fabrikker i Fårvang, Silkeborg, Kjellerup og Hauge. De omkring 650 medarbejdere nedlagde arbejdet, fordi det ikke var lykkedes at nå til enighed om en ny overenskomstaftale.

Der var tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, og i ledelsen har man svært ved at forstå medarbejdernes reaktion. Jørgen Iversen, der er Vice President Supply Chain, fortæller til wood-supply.dk, at ledelsen har fulgt de aftalte spilleregler for overenskomstforhandlinger, og at forhandlingerne ikke er afsluttet.

- Vi er overraskede over det. Forhandlingerne pågår, og så vælger man at nedlægge arbejdet, siger han og fortæller, at alle har genoptaget arbejdet her til morgen klokken 07.30.

- Hvad der er årsag til, at de pludselig nedlægger arbejdet, ved jeg ikke. Vi forholder os til de aftalte spilleregler, og det forventer jeg også, at medarbejderne gør, siger Jørgen Iversen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126