23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Core One, STM Vinduer og XL-Byg.
Core One ApS
Bjarne Nielsen er pr. 1. marts 2014 tiltrådt en nyoprettet stilling som kvalitets- og produktchef. Bjarne Nielsen er uddannet trætekniker og har forskellige uddannelser indenfor lean, projektstyring og ledelse.

Han har tidligere været ansat i tilsvarende stillinger hos BoConcept, Tvilum, Ikea og Velux, og skal hos Core One arbejde med forbedringer af kvalitetssystemer, produktoptimering samt videreudvikling og optimering af virksomhedens fabrik i Vietnam.

STM Vinduer A/S
Kenneth Greve er pr. 1. marts 2014 tiltrådt som salgskonsulent med ansvar for salg på Fyn og Sydsjælland. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Stark Odense Tømmergaard.

XL-Byg Diges
Lars Grønne Kristensen er pr. 3. marts 2014 tiltrådt som butikschef hos XL-Byg Diges i Frederiks. Han kommer fra en stilling som butikschef hos Stark i Viborg og overtager jobbet efter Christoffer Larsen, der er blevet ny butikschef i XL-Byg Diges i Viborg.

48-årig Lars Grønne Kristensen blev uddannet som salgsassistent i et byggemarked tilbage i 1985 og har siden da arbejdet forskellige steder i Midtjylland. Han har været butikschef de seneste 16 år. (Kilde: Uge-Avisen Karup).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078