23948sdkhjf

Nordic Easy Chair styrker salget

Møbelfabrikken har indgået samarbejde med Anger Nielsen, der er tidligere agent i Danmark for Hjellegjerde.
Nordjyske Nordic Easy Chair styrker nu sin salgsorganisation gennem et samarbejde med Anger Nielsen, der får til opgave at repræsentere virksomhedens produktportefølje på det danske marked og mod et nærmere defineret kundegrundlag.

- Anger Nielsen har mange års erfaring med salg af vor type produkter, og derfor var vi selvfølgelig aldrig i tvivl om at dette match er rigtig godt – for begge parter. Anger fortsætter således med at sælge til sine mangeårige gode kunder og får et nyt, bredt, men alligevel velkendt produktgrundlag at arbejde med, siger salgsdirektør Torben Thodsen Petersen.

Nordic Easy Chair har de seneste år arbejdet hårdt på en turnaround, hvor nye produkter og intensiveret markedsføring har sendt udviklingen i en mere positiv retning. Med en styrket salgsorganisation ser Torben Thodsen Petersen optimistisk på fremtiden for den nordjyske møbelfabrik.

- Vi er super tilfredse med den dynamik, der nu er i vores salgsorganisation. Kombinationen af nye kræfter og energi, et stærkt produktgrundlag og en positiv stemning på markedet generelt, gør, at vi føler os rigtig godt rustede til at udvikle det danske marked, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079