23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Biga, Designa, Davidsens Tømmerhandel, Heile Møbler, Jysk og Møbelmaster.
Biga på vej til Skive
En butik på Katkjærvej i Skive, der indtil for nylig husede Svanekøkkenet, kan i nær fremtid blive til en ny Biga køkkenbutik. Det bekræfter Bigas administrerende direktør, Christian Grønnemark Jensen, og ejeren af lokalerne på Katkjærvej, Klavs Brich, over for Skive Folkeblad.

Parterne er blevet enige om betingelserne, men inden Biga kan flytte ind, skal lokalerne gennemgå en ombygning.

Davidsens Tømmerhandel skal klæde 4 kommuner på
Haderslev Kommune har på vegne af 4 jyske kommuner under Jysk Fællesindkøb udbudt grov arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj. Vinderen af udbuddet blev Davidsens Tømmerhandel A/S, der de næste 4 år skal levere arbejdstøj til Haderslev, Viborg, Skive og Mariagerfjord Kommuner.

Aftalen træder i kraft den 1. april 2014, og Davidsens Tømmerhandel kommer til at arbejde sammen med en række leverandører om opgaven.

- Vi har i forvejen et godt samarbejde med mange virksomheder på beklædning, og vi vil også gerne stå stærkt lokalt, så derfor er vi også i den grad gået ind i opgaven og er utrolig glade for, at vi nu skal klæde Haderslev og tre andre kommuner på, siger trælastdirektør Uwe Petersen.

Designa-butik i Skive skifter leverandør
Designa Køkken på Albert Diges Vej i Skive er i fuld gang med at forberede sig på samarbejdet med en ny leverandør, skriver Skive Folkeblad.

Indehaverne Peer Povlsen, Peter Broberg og Niels Henrik Hammer vil endnu ikke oplyse, hvem den fremtidige samarbejdspartner er, men oplyser at de nye varer vil være på plads i løbet af nogle uger.

Butikker flytter sammen i Frederikshavn
Designa og Heile Møbler har indgået et samarbejde, der indebærer, at Designa får stillet 350 kvadratmeter til rådighed i Heile Møblers bygning på Maigårdsvej i Frederikshavn. Det oplyser Kanal Frederikshavn.

Med samarbejdet skal butikken nu bygges om, og de to nye samarbejdspartnere forventer at slå dørene op først i maj.

Møbelbutik går solo
Danbo i Agerskovs har ikke ønsket at blive del af den nye Møblér-kæde, og derfor fortsætter butikken nu under navnet Møbelmaster.dk. Det oplyser Ugeavisen.dk.

- Vores forretning er skruet sammen til at dække så bredt et behov som muligt i befolkningen, og ved at stå udenfor kan vi tilpasse os de behov der er i lokalområdet, siger indehaver Per Gruelund.

Jysk bliver del af nyt center
I Herlev opføres et nyt 43.000 kvadratmeter stort indkøbscenter på den såkaldte Disa-grund. Ifølge Herlev Bladet er der sat navn på en række af de kommende lejere, som tæller blandt andre Føtex, Netto, Expert, Elgiganten, Jysk og Harald Nyborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124