23948sdkhjf

Designvirksomhed får nye ejere

Med et ejerskifte sætter Interstudio yderligere fokus på internationalt design.
Annette Mønsted og Michael Lassen har overtaget Interstudio fra Kåre Haslund, Annika Semler og Lars Erik Nielsen. Det skriver Office+Design.

Valby-virksomheden, der yder rådgivning til indretning af både private hjem og virksomheder, ønsker med ejerskiftet at rette fokus i en mere international retning. Annette Mønsted og Michael Lassen, der bliver henholdsvis administrerende direktør og bestyrelsesformand, kommer begge fra MLA-Gruppen, som gennem de seneste 13 år har solgt luksusbiler som Porsche, Bentley og Lamborghini.

- Det er en særdeles spændende og attraktiv opgave, vi skal i gang med hos Interstudio. En virksomhed med en stærk repræsentation af internationale design og kvalitetsmærker indenfor indretning og et særdeles kompetent specialist team, som nu skal berige endnu flere danske hjem og virksomheder, siger Annette Mønsted ifølge Office+Design.

Annika Semler har som den eneste af de hidtidige ejere valgt helt at forlade Interstudio. Lars Erik Nielsen fortsætter som bestyrelsesmedlem, mens Kåre Haslund bliver Key Account & Collection Manager i virksomhedens Business-afdeling.

Interstudio har i godt 40 år arbejdet som agenturvirksomhed for flere internationale møbelhuse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078