23948sdkhjf

På jagt efter næste store designtalent

Time to Design Award 2014 er netop skudt i gang.
Den internationale ”Time to design – new talent award” har netop åbnet op for tilmeldinger til dette års konkurrence, der er den syvende i rækken.

Konkurrencen er rettet mod spirende designtalenter, der ønsker at kickstarte karrieren, og blev sidste år vundet af den unge koreanske designer, Sanghyeok Lee, med projektet ”Useful Living”.

- Jeg har lært utrolig meget gennem samarbejdet med kunstnere, designere og partnerne bag Time to Design. At vinde Time to Design har helt klart givet mig et springbræt i min karriere, som jeg værdsætter højt, siger Sanghyek Lee.
Fristen at komme i betragtning til dette års konkurrence er den 5. juni 2014 via timetodesign.dk.

Tidligere vindere af Time to Design:
2013: Sanghyeok Lee (KR)
2012: Cathrine Aitken (UK)
2011: Milia Seyppel (DE)
2010: Siren Elise Wilhelmsen (NO)
2009: Lanzavecchia + Wai (IT, SG)
2008: Anne Romme (DK)
En unik platform for spirende talenter
Formålet med Time to Design Award er at skabe en platform, der kan bidrage til den enkeltes videre professionelle karriere. Prisen inkluderer et tre måneders arbejdsophold samt logi på Statens Værksteder for Kunst, et sponsorat på 50.000 DKK til materialeomkostninger sponsoreret af Træ- og Møbelindustrien, to ugers udstilling i Normann Copenhagens Flagship Store i København, professionel karriererådgivning fra Danish Design Associations medlemmer samt en udstillingsplads på Stockholm Furniture Fair 2015.

Opholdet hos Statens Værksted er en enestående mulighed for at afprøve, udforske, designe og finpudse sit projekt under rummelige forhold med professionelt udstyrede specialmaskiner. Vinderen får gennem sin dagligdag på Statens Værksteder for Kunst adgang til et stort netværk af designere med forskellige håndværksfaglige baggrunde. Dertil kommer en unik mulighed for at skabe sig et relevant netværk i designbranchen med presse, kunder og producenter med hjælp fra prisens partnere.

Juryen består af repræsentanter fra partnere bag prisen samt tre gæstejurymedlemmer, som annonceres løbende i ansøgningsperioden. Juryen mødes i juni måned for at gennemgå alle projekter, og vinderen offentliggøres ved en prisoverrækkelse i slutningen af august.

Bag prisen står Statens Værksteder for Kunst, Normann Copenhagen, TMI – Træ- og Møbelindustrien og Danish Design Association. Sponsorer er Dansk Dynamit og Stockholm Furniture & Light Fair.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078