23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Sinnerup, Norm Architects, Bolighuset Ry og Optimera.
Sinnerup på butiksjagt i Herning
Interiørkæden Sinnerup lukker ved udgangen af maj sin butik i Dalgashus og er derfor nu på jagt efter en ny lokalitet i Herning.

Sinnerup har opsagt sit nuværende lejemål efter uoverensstemmelser om huslejen, og direktør Lars Sinnerup fortæller til Herning Folkeblad, at han ikke forventer at åbne en ny butik før i 2015.

Dansk design til amerikanske udemøbler
Danske Norm Architects, der blandt andet står bag flere af Menus produkter, har designet sin første kollektion af udendørsmøbler.

Producenten er amerikanske Design Within Reach, og møblerne vil i første omgang udelukkende blive sat til salg i USA. Kollektionen er døbt ”Finn Collection” og består af ni produkter. (Kilde: 365 Design).

125 års jubilæum Bolighuset Ry
I lørdags fejrede Bolighuset Ry, at det nu er 125 år siden, at butikken slog dørene op for første gang. Den nuværende ejer af bolighuset, Mogens Juhl Rasmussen, er tredje generation af den familie, som grundlagde butikken tilbage i 1889.

Virksomheden forsøgte sig en overgang med egen møbelproduktion, men siden 1969 har fokus udelukkende været på salg af danske klassikere, som udgør omkring 90 procent af sortimentet. (Kilde: Midtjyllands Avis).

Årets Optimera forretning ligger i Grindsted
Optimera i Grindsted er kåret som årets forretning blandt byggecenterkædens 18 forretninger på landsplan.

Kåringen som årets forretning fandt sted ved Optimeras årlige lederkonference og belønnes med en præmie på 28.000 kr.

- Jeg er utrolig glad og stolt på medarbejdernes vegne over, at vi har vundet. Dette er belønningen for en stenhård indsats fra alles side for at gøre vores forretning til en endnu bedre oplevelse for vores kunder, siger Rene Rønne, forretningschef i Optimera i Grindsted.

I foråret 2013 blev Optimera Grindsted bygget om, så den blev mere åben. Det har haft en meget positiv effekt.

Tre Optimera forretninger var nomineret til prisen som årets bedste – alle med beliggenhed i Jylland. Optimera Hvide Sande og Optimera Billund, som Rene Rønne også er forretningschef for, var med i opløbet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.643