23948sdkhjf

Akva Waterbeds: Godt, men hårdt år

Vandsengeproducenten har i 2013 igangsat flere innovationsprojekter, som man håber at høste frugterne af i de kommende år.
I regnskabsåret, der sluttede pr. 31. december 2013, realiserede Akva Waterbeds en bruttofortjeneste på 15,2 millioner kroner mod 17,4 millioner i 2012. Det fremgår af den seneste regnskabsrapport fra virksomheden.

Beskeden fremgang
Driftsresultatet var med sine godt 3 millioner kroner på niveau med året før, mens der var en beskeden fremgang i årets resultat på 250.000 kroner til nu 2,6 millioner kroner.

Ifølge ledelsen er dette resultat mindre tilfredsstillende og er påvirket af mindre tilbagegang midt på året, som ikke kunne hentes. Alligevel har det været et godt år med større overskud og god konsolidering, lyder det ifølge ledelsesberetningen.

Innovation skal drive væksten
I årsregnskabet fremhæves det desuden, at det er lykkedes Akva Waterbeds at tage patent hjem på et vigtigt produkt inden for care-sektoren, som er planlagt til lancering inden for de kommende år.

Derudover har man i virksomheden arbejdet med flere innovationsprojekter, der fortsætter ind i 2014 og som man forventer rækker endnu længere ud i fremtiden.

Virksomhedens ekportandel udgør ved regnskabsårets afslutning 96 procent, men for andet år i træk har virksomheden også oplevet en pæn vækst i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422