23948sdkhjf

Tvis Køkkener ekspanderer mod nord

Optimisme i det færøske boligbyggeri skaber grundlag for åbning af køkkenbutik i Thorshavn.
Tvis Køkkener oplever vækst i sin norske kæde og planlægger at åbne 5-6 nye butikker i 2014. Nu søger det danske køkkenbrand endnu længere mod nord. Næste stop er Færøerne, hvor Tvis i maj åbner en 250 kvm. stor køkkenbutik i Thorshavn.

Optimisme og troen på fremtiden præger den færøske byggebranche. Tendensen understøttes af udstykning af byggegrunde til private boliger og erhvervsprojekter med lejligheder.

- Fremgangen i byggeriet skaber grundlag for etablering på Færøerne, hvor vi vil sælge køkkener til både private boliger og større erhvervsprojekter, siger kædechef Per Sander, Tvis Køkkener.

- Den færøske kultur, natur og byggestil passer godt til Tvis brandet, som netop står for det solide, det gode håndværk, det gode design og de fleksible løsninger, tilføjer kædechefen.

Butikken placeres i tilknytning til et stort byggemarked, Bygma i Thorshavn, og køkkenafdelingen ledes af to erfarne køkkenkonsulenter, som bringer flere års køkkenerfaring fra Danmark med sig.

- På Færøerne har gør-det-selv køkkener været udbredte, men vi oplever en stigende interesse for at få skræddersyede kvalitets-køkkener, som bliver tegnet, leveret og monteret, siger lederen af køkkenafdelingen Torkil Vilhelmsen, der ser frem til samarbejdet med Tvis Køkkener.

På Færøerne er det helt almindeligt at placere køkkenbutikker i et byggemarked eller trælasthandel, hvor kunderne alligevel køber materialer til hele huset. Men Tvis Køkkener får en selvstændig butik på 250 kvm. i tilknytning til Bygma med plads til at præsentere et bredt udvalg af kvalitetskøkkener:

- Det bliver en flot udstilling, hvor vi kan præsentere et køkkenbrand, der rammer bredt og kan levere det skræddersyede køkken, der passer til nye som ældre boliger, siger Torkil Vilhelmsen, der oprindelig er uddannet møbelsnedker. Han har boet 22 år i Danmark og netop vendt tilbage til Færøerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11