23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om Kvik, Frovin Vinduer og Døre, Icopal samt Jem & Fix.
Frovin Vinduer og Døre A/S
Hos Frovin Vinduer og Døre er Thomas Bruun Storm tiltrådt som fabrikschef pr. 22. april 2014. Han har her det overordnede ansvar for produktion, indkøb og planlægning. (Kilde: Licitationen.dk)

Derudover er Jesper Skov Møller ansat i en nyoprettet stilling som intern sælger med ansvar for det interne salg, rådgivning og vejledning af kunder samt behandling af ordrer og forespørgsler (Kilde: Børsen).

Icopal Danmark A/S
Thorkild Hansen er ansat som salgschef for mestersalg ved Icopal Danmark pr. 1. maj. Han har ansvar for salg til tagdækkere og større entreprenører.

Pr. 1. maj 2014 er også Jonas Worm Hyttel ansat i Isocal Danmark som som customer service & sales excellence manager. Han har ansvar for den daglige ledelse af kundeserviceafdelingen. (Kilde: Licitationen.dk)

Jem & Fix i nye lokaler i Nykøbing Falster
Byggemarkedskæden flytter i nye flotte lokaler i Guldborgsundcentret i Nykøbing Falster. Det markerer man på åbningsdagen den 13. maj med blandt andet åbningsfest og -tilbud.

Jem & Fix har i dag 92 butikker i Danmark. Målet er 125 butikker i Danmark inden udgangen af 2016.

Kvik lancerer nyt design
Køkkeneksperten lancerer en række nyheder til Mano-designlinjen.

Tilføjelserne til designlinjen, som har eksisteret i mere end 10 år, omfatter muligheden for at få et 80 cm højt overskab, 128 cm og 208 cm høje højskabe samt et 20 cm bredt krydderiskab.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095