23948sdkhjf

Nyt dansk firma til kamp for bedre ergonomi

Virksomheden Steppie har fået en god start på tilværelsen og er godt på vej ud i verden med sin enkle løsning på en af arbejdslivets store helbredsmæssige udfordringer.
Med en balanceplade udviklet til kontorbrug vil Steppie ApS., der blev etableret som firma i november 2013, tilbyde en løsning på en lang række af de almindeligt kendte helbredsskader, der følger med stillesiddende arbejde.

Responsen har været positiv, og produktet forhandles allerede nu hos en række kontorforsyningsbutikker og indretningsvirksomheder.

Bag Steppie står ægteparret Gitte Toft og Henrik Andersen. Gitte Toft er uddannet fysioterapeut, zoneterapeut og akupunktør og har de sidste seks år været distributør i Danmark for det norske firma Back App, som producerer kontorstolen af samme navn.

- Selvom du sidder på den rigtige stol, skal du alligevel op at stå. Og de fleste mennesker ved det godt. Problemet er imidlertid, at vi hurtigt sætter os ned igen, fordi det ikke er behageligt at stå statisk. Det paradoksale er, at statisk stilling for kroppen er langt mere udtrættende end dynamisk. Der skal bevægelse til, men vi har simpelthen manglet det ’missing link’, der skal til for at komme op og stå. Med Steppie under fødderne, kan man stå i meget længere tid en normalt og så virker det, forklarer Gitte Toft.

Dansk produktion
Udviklingen er sket i samarbejde med AVK Plast A/S i Ribe, og ifølge Henrik Andersen fra Steppie har det været afgørende, at den skal være dansk produceret:

- For det første fordi vi har haft brug for den tætte sparring, man kun kan få i produktudviklingsfasen med nogen, som ligger rundt om hjørnet. Man må sige, at AVK Plast, med Claus Andersen i spidsen, har været en stor hjælp for os i udviklingsfasen. For det andet har vi en holdning til, at vi alle har et fælles ansvar for både miljøet og at bevare arbejdspladserne i Danmark, siger Henrik Andersen.

Steppie, der har adresse i Randers, er allerede i gang med eksport; først Norge og Sverige, hvor der allerede er etableret distributionsaftaler, og i næste fase gælder det Tyskland, Holland, England og USA.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094