23948sdkhjf

Snedkergaarden Them fordobler indtjeningen

Den midtjyske møbelproducent kom tilfredsstillende ud af 2013, der bød på overskud for fjerde regnskabsår i træk.
Snedkergaarden Them har i 2013 realiseret et driftsresultat på 1,36 mio. kr. og et overskud før skat på 1,1 mio. kr. Sammenlignet med 2012 er der tale om mere end en fordobling af resultatet, og i årsrapporten betegner ledelsen da også udviklingen som ”tilfredsstillende”.

Ifølge Midtjyllands Amtsavis er det ikke mindst en optimering af produktionen, der ligger til grund for fremgangen. Fabrikant Finn Bruun fortæller til avisen, at det er lykkedes at skabe et bedre flow på fabrikken, hvor man nu bruger kortere tid på at få enhederne igennem produktionen end tidligere.

Snedkergaarden Them kan se tilbage på et 2013, hvor det er lykkedes at øge eksporten med 6-7 procent, og virksomhedens deltagelse på dette års Milano-messe har skabt grundlag for yderligere eksportfremgang. Ifølge Finn Bruun resulterede messen i henvendelser fra 16-17 lande, og det har indtil videre ført til nye forhandleraftaler i Japan og Frankrig, heriblandt stormagasinet Le Bon Marché i Paris.

Finn Bruun overtog Snedkergaarden Them sammen med Erik Skovgaard i 2008 og beskæftiger i dag 12 medarbejdere. Egenkapitalen er med det positive 2013-resultat øget til knap 2,6 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11