23948sdkhjf

Nobia-elev løb med Lærlingeprisen

Landets bedste maskinsnedkerlærlinge blev i sidste uge hyldet på branchens årsdag.
Industriens Hus i København dannede rammen, da træ- og møbelindustrien onsdag i sidste uge var samlet til Træ- og Møbelindustriens Årsdag 2014.

Traditionen tro bød dagen på kåring af årets bedste maskinsnedkerlærlinge, og førstepræmien gik til Linda Marie Toft for sofabordet ”Herring Pattern”, udført i eg, wengé og birk.

Linda Marie Toft, der er udlært hos Nobia og uddannet på Herningsholm Erhvervsskole, modtog en check 30.000 kr. for sit sofabord, der fik følgende ord med på vejen fra juryen:

”… et sofabord med et meget smukt og harmonisk udført understel. Bordpladen er meget unik og smukt forarbejdet, og den er meget velproportioneret. Bordet er gennemtænkt både med hensyn til materialer, form og funktion. Der er virkelig tænkt innovativt gennem hele processen fra tanke og dokumentation til produktion. Dommerne har lagt vægt på at bordet, ud over denne unikke fremtræden, nemt kan kommercialiseres.”

Andenpræmien på 20.000 kr. gik til Stefan Skjøth Jepsen (Special–Snedkeriet / Herningsholm Erhvervsskole) for en urmager-værktøjskasse i mahogni og ask, mens tredjepræmien på 10.000 kr. gik til Troels Lindholm (Nobia / Herningsholm Erhvervsskole) for et dækketøjsskab i valnød og ask.

Det er Træindustriens Uddannelsesudvalg, der står bag prisuddelingen, med støtte fra Træets Uddannelses- og Udviklingsfond (TUUF), der sponsorerer præmierne.

Læs mere om Lærlingeprisen 2014 og se billeder af produkterne på TMI’s hjemmeside
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079