23948sdkhjf

Kolding-firma udvider med møbelproduktion

Nordisk Skoletavle Fabrik har udvidet forretningen med at produktion af stole og borde til undervisningsbrug.
Nordisk Skoletavle Fabrik (NSF) har siden 1950 produceret tavler til undervisningslokaler, men virksomheden har de senere år forfulgt en strategi om at tilbyde et samlet koncept for indretning.

Som led i den strategi havde man i første omgang indgået samarbejde med en hollandsk producent af skolemøbler, men da den hollandske virksomhed gik konkurs, besluttede NSF at producere møblerne selv.

- Vi har en ’bundstart’ på 5.000 stole og 5.000 borde, og så skal det langsomt stige. Men det vil tage tid. Indtil nu har vi mest fokuseret på tavlerne. Nu vi har fokus på begge dele, siger direktør og indehaver Pia Thybo til JydskeVestkysten.

Det er ikke mindst et højt aktivitetsniveau på det tyske marked, der ligger til grund for beslutningen om at satse på møbelproduktionen. Ifølge JydskeVestkysten indretter virksomheden således godt 1.000 undervisningslokaler årligt i Tyskland.

NSF har investeret betydeligt i udviklingen af den nye møbelserie, og det kan ses på bundlinjen, hvor resultatet er faldet fra 4,1 til 1 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078