23948sdkhjf

Maskinsnedkeri gennemfører generationsskifte

Tommerup Maskinsnedkeri er på banen igen efter en brand sidst i april – nu venter et generationsskifte til efteråret, mens nye specialiteter præger produktionen.
En brand sidst i april var ellers ved at sætte en stopper for det hele, men nu melder indehaver Lars K. Larsen ud, at Tommerup Maskinsnedkeri er klar til at gennemføre det planlagte generationsskifte til efteråret. Det skriver Fyens.dk.

Det bliver svigersønnen, tømreruddannede Søren Carlsen, der overtager virksomheden, når Lars K. Larsen helt og fuldt trækker sig i efteråret. En beslutning, der var lige ved at blive omstødt, da værkstedet hos Tommerup Maskinsnedkeri blev hærget af brand sidst i april.

Heldigvis var ingen maskiner totalskadede, og værkstedet måtte kun ligge stille en uge, mens man fik overblik og maskinerne repareret. I dag kører produktionen som vanligt med midlertidige hjælpemidler, og alle ordrer eksekveres og ingen afvises.

Fra møbler til opskæring
Tommerup Maskinsnedkeri beskæftiger to og en halv mand på værkstedet, hvor man har specialiseret sig i opskæring af hårdttræ og er med i mange større projekter. Men sådan har det ikke altid været.

- Der er mindre at lave hele vejen rundt. Før leverede vi en masse til møbelfabrikker, men dem er der stort set ingen af tilbage, og tidligere leverede vi forskallingsbrædder til Trælasten, nu køber de det bare i udlandet, konstaterer Lars K. Larsen.

Derfor er det også alt lige fra træterasser, altanbunde til trappetrin og plader efter mål, der forlader værkstedet på Højeløkkevej. Og selvom de fynske trælaster gerne køber i udlandet, så er de stadig en del af det faste kundekartotek.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078