23948sdkhjf

Ny formandspost til Viggo Mølholm

BoConcept-formanden er valgt som ny bestyrelsesformand i Development Centre UMT. Samtidig træder flere stærke erhvervsprofiler ind i fondens bestyrelse.
Viggo Mølholm formand for møbelkoncernen BoConcept, og andre danske førende bolig- og beklædningsvirksomheder, er ny bestyrelsesformand for Den Erhvervsdrivende Fond Development Centre UMT.

Centret er sekretariat for Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning og driver desuden en række danske og udenlandske innovations- og udviklingsaktiviteter. Viggo Mølholm overtager formandsposten efter direktør Knud Troelsen fra Boel Living. Samtidig træder flere stærke erhvervsprofiler ind i bestyrelsen.

Innovation, vækst og udvikling
Development Centre UMT har stor succes med at fremme innovation og vækst i livsstilsbranchen. Eksempelvis som sekretariat for Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, der sidste år modtog europæisk benchmarking-guldmedalje for at være blandt Europas allerbedste klyngeorganisationer. Centret har berøring med en lang række danske virksomheder, som deltager i aktiviteter og projekter, der understøtter innovation, vækst og udvikling.

- For at bygge videre på de gode resultater er det vigtigt, at vi fortsat opbygger en tæt tilknytning til virksomhederne. Vi har brug for professionelle og stærke kræfter, som kan hjælpe os med at nå vores vision om at være katalysator for, at de danske bolig- og beklædningsbrancher bliver blandt de mest innovative i verden, siger direktør Betina Simonsen fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning om baggrunden for, at der nu indtræder yderligere professionelle globale danske virksomheder i bestyrelsen.

Den nye bestyrelsessammensætning for Den Erhvervsdrivende Fond Development Centre UMT:
Virksomheder
Formand Viggo Mølholm, BoConcept
Adm. direktør Jens Bach Mortensen, Kvist Møbler
Designdirektør Christian Grosen Rasmussen, Fritz Hansen
Adm. direktør Ole Andersen, TMK
Adm. direktør Anders H Petersen, Gabriel
Adm. direktør Nicolaj Reffstrup, Ganni

GTS- og forskningsinstitutioner
Adm. direktør Anne-Louise Sommer, Designmuseum Danmark (forskerrepræsentant)
Konsulent Jørgen Høegh, Teknologisk Institut

Politisk organisation
Regionsrådsmedlem Ulla Didrichsen, Region Midtjylland
Faglige organisationer
Industrigruppen Beklædning og Tekstil, Connie Sørensen, 3F
Branchedirektør Per Thomas Dahl, Dansk Byggeri
Branchedirektør Flemming Larsen, TMI (næstformand)
Branchedirektør Thomas Klausen, DM&T (næstformand)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079