23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til træ- og møbelindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Brejnholts Tømmerhandel A/S
Steen Andersen, Alan Christian Morrison Brejnholt og Jesper Høy er indtrådt i bestyrelsen hos Brejnholts Tømmerhandel A/S i stedet for Sarah Morrison Brejnholt og Jan Elneff Lauridsen (kilde: BIQ.dk).

Brejnholts Tømmerhandel A/S er en del af XL Byg-kæden.

Development Centre UMT
Viggo Mølholm er indtrådt som bestyrelsesformand hos Development Centre UMT.

Development Centre UMT er sekretariat for Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning og driver desuden en række danske og udenlandske innovations- og udviklingsaktiviteter.

Læs også: Ny formandspost til Viggo Mølholm

Pro Tec Vinduer
Direktionen i Pro Tec Vinduer har de seneste år bestået af Mona Sloth Nielsen og Jens Sørensen, der begge også repræsenterer Inwido Denmark. Med virkning fra 1. juni 2014 træder de to i baggrunden til fordel for en ny direktør og ledergruppe, der hentes fra egne rækker.

Ny direktør bliver projektchef Søren Hansen, og ny produktionschef bliver Erik Kappel. Den samlede ledergruppe udgøres herefter af fire mand, som desuden tæller produktteknisk chef Henning Smed og salgschef Jesper Hønning.

Inwido Denmark og herunder Mona Sloth Nielsen og Jens Sørensen vil fortsat indgå i virksomhedens bestyrelse.

Læs også: Pro Tec i massiv oprustning
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078