23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om My Home, Invita, Drømmeland, Ikea, Flügger og Jem & Fix.
My Home åbner i Næstved
Den 5. juli slår My Home Lagersalg dørene op på Næstved Butikstorv på Gl. Holstedvej i Næstved. Det skriver Sjællandske. Det er kædens 23. butik.

Køkkenbutik afblæser krisen
Invita Odense har oplevet en fremgang i salget på over 20 procent og har på den baggrund været i stand til at udvide medarbejderstaben til otte sælgere.

- Vi har nu her hos os igennem længere tid kunnet fornemme, at tingene er begyndt at gå den rigtige vej. Hos os eksisterer krisen ikke længere, siger Erling Pedersen, der har drevet Invita-butikken tæt på Rosengårdscentret siden 1998.

Ny indehaver i Designa Horsens
Peter Bach Christensen har overtaget butikken efter Kalle Jensen, og det blev markeret ved en reception den 13. juni. Kalle Jensen fortsætter i butikken på Ormhøjgårdvej frem til midten af august, hvorefter han går på efterløn.

Drømmeland er rykket til Silkeborg
Efter tidligere at have etableret sig i Aarhus og Randers har Drømmeland nu styrket sig yderligere i det midtjyske. Det skriver Midtjyllands Avis.

Sengekæden åbnede ny 750 kvm. stor butik på Stagehøjvej i Silkeborg den 12. juni. Butikschefen hedder Rene Schropp-Pedersen.

Ikea hæver lønnen i USA
I USA vil Ikea hæve mindstelønnen for de ansatte ud fra princippet om, at en løn skal være til at leve af. Ifølge koncernens amerikanske direktør vil det medføre en gennemsnitlig stigning på 17 pct., oplyser DR P1.

Flügger i kinesisk alliance
Flügger har indgået en samarbejdsaftale med en af Kinas største tapetdistributører, Roen, som fremover vil stå for distribution af Flügger tapeter i Kina.

Samarbejdet ventes at generere en omsætning i niveau 2-3 mio. kr.

Jem & Fix måtte låne vogne i Netto
Da Jem & Fix i sidste uge åbnede ny butik i Kjellerup, var interessen så stor, at butikken løb tør for indkøbsvogne og måtte låne i Netto. Det skriver Midtjyllands Avis.

Allerede ved 11-tiden havde cirka 800 kunder været forbi butikken, der beskæftiger 10 medarbejdere. Butikschefen hedder Daniel Laursen, er 27 år og kommer fra Grenaa.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094