23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply samler stort og småt fra branchen. Læs i dag om My Home Møbler, Sjællands Erhvervsbeklædning, CF Petersen & Søn og Kærsgaard A/S
My Home flytter til nyt
My Home Møbler er flyttet i nye og større lokaler i Kolding, hvor møbelkæden har overtaget Jem & Fix' gamle lokale på Vejlevej 164. det skriver JydskeVestkysten.

Med den nye butik udvider My Home Møbler sit butiksareal i Kolding fra 600 til 1.000 kvadratmeter.

My Home åbnede sin første butik i 2006 lidt uden for Randers. I dag er kæden landsdækkende og består af 23 butikker, der sælger restpartier samt møbler importeret direkte fra fabrikker.

Sjællands Erhvervsbeklædning åbner hos XL-Byg i Køge
Det går godt hos Sjællands Erhvervsbeklædning (SJEB) i Rønnede. Så godt, at de to indehavere, fætrene Martin og Allan Mayland Olsen nu er klar til at udvide forretningen med endnu en afdeling, der åbnes i XL-Byg CF Petersen & Søn den 1. september 2014.

Den nye afdeling etableres som en 200 m2 stor shop-i-shop salg- og serviceafdeling i Proffcenteret hos CF Køge. Herfra vil SJEB varetage alt salg og service i forbindelse med afsætning af erhvervsbeklædning og -fodtøj til både private virksomheder og offentlige institutioner på Østsjælland og i hovedstadsområdet.

Kærsgaard A/S henter millionordre på altaner
Boligorganisationen Tårnbyhuse har tildelt Kærsgaard A/S en kontrakt på produktion og opførelse af 594 nye altaner i Tårnbyparken på Amager.

De nye altaner fra Kærsgaard skal efter aftale opføres i løbet af 2014 og 2015. Ordren har en samlet kontraktsum på 40 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.06