23948sdkhjf

Bæredygtige møbel-ideer udvikles i Shanghai

Studerende fra Designskolen Kolding og Tongji Design & Innovation arbejder sammen med to danske og to kinesiske virksomheder om at sætte spot på ’movable workspaces’.
Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning står netop nu for en innovationsworkshop i samarbejde med Innovation Centre Denmark i Shanghai.

Workshoppen består af et fire ugers forløb i Shanghai, hvor studerende fra Designskolen Kolding og Tongji Design & Innovation arbejder sammen med to danske og to kinesiske virksomheder om at sætte spot på ’movable workspaces’.

- I Shanghai skal vi arbejde med møbeldesign i et internationalt miljø for at skabe inspiration til branchen. Blandt andet ved at indsamle viden om brugerinddragelse og se på, hvordan erfaringer på tværs af lande og kulturer kan bruges i en ny tid, hvor stadig flere mennesker flytter sig væk fra traditionelle skriveborde og i stedet arbejder alle mulige steder, fortæller projektleder Henriette Melchiorsen fra Innovationsnetværket.

Hun er netop nu i Shanghai, hvor hun både underviser og samler trådene i det internationale projekt.

- De danske og kinesiske virksomheder og studerende skal udvikle bæredygtige ideer, som adresserer moderne vidensmedarbejderes behov for fleksible arbejdspladser. Det gælder om at søge løsninger, som imødekommer behovet for at arbejde hvor som helst og når som helst. Eksempelvis ved at se på, hvordan man kan skabe privat rum, så det er muligt at koncentrere sig på steder med larm og kaos i omgivelserne, forklarer Henriette Melchiorsen.

Kilde: Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094