23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn er bedst til vækst på Fyn

Som ”EY Entrepreneur Of The Year” i region Fyn går møbelfabrikken nu videre til den nationale kåring.
Da Ernest & Young (EY) den 30. oktober kårede den bedste vækstskaber i region Fyn, stod Carl Hansen & Søn Møbelfabrik fra Aarup øverst på skamlen.

- Carl Hansen & Søn Møbelfabrik har fundet sin niche, og den rækker ud over landets grænser. Det er en fortælling om vækst og udvikling, et stort eksportpotentiale, og om stolthed og kvalitet. Der er tale om en ’entrepreneur’, som ved, at tradition kræver fornyelse, og som viser, at det stadig kan lade sig gøre at drive succesfuld produktionsvirksomhed i Danmark, sagde Carsten Collin, partner og direktør i EY Entrepreneur Of The Year.

Fyn klarer sig bedst i vækstklassen
72 virksomheder kvalificerede sig til EY Entrepreneur Of The Year i region Fyn. Selvom regionen har haft en tilbagegang i antallet af vækstvirksomheder på seks procent, så klarer Fyn sig langt bedre end landsgennemsnittet, der er i år viser et fald på hele 16 pct. I alt levede 812 virksomheder i Danmark op til vækstkravene i EY Entrepreneur Of The Year.

- Danmark har fortsat en betydelig udfordring med at skabe vækstsuccesser. Det viser udviklingen tydeligt, selvom det er gået væsentligt bedre på Fyn end i landet som helhed. Det understreger, hvor vigtigt det er at vi både nationalt og regionalt får stærkere rammevilkår for erhvervslivet. Samtidig er der ekstra grund til at glæde sig over de virksomheder, med Carl Hansen & Søn Møbelfabrik i spidsen, der klarer sig rigtig godt, lyder det fra markedsdirektør i Dansk Erhverv Søren Friis Larsen.

Med sejren er Carl Hansen & Søn klar til landskåringen, som finder sted i Bella Center den 27. november. Her bliver det afgjort hvilken af de seks regionsvindere, der skal repræsentere Danmark ved EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco til næste år.

Om EY Entrepreneur Of The Year
EY Entrepreneur Of The Year er verdens største konkurrence for entreprenører i vækstvirksomheder. I 2014 er der 812 entreprenører i Danmark, der møder kravene for deltagelse: Entreprenøren er indehaver af et aktie-, anpartsselskab eller lignende, virksomheden har eksisteret i min. tre år, seneste regnskab viser positivt resultat og positiv egenkapital, virksomheden har min. 20 ansatte og haft vækst i antallet, virksomheden har haft min. 15 procent vækst i omsætning eller bruttoavance.

En uafhængig jury af erhvervsfolk kårer 6 vindere i regionerne, som går videre til landsfinalen. Vinderen af EY Entrepreneur Of The Year 2013 kåres og kvalificerer sig dermed til verdensmesterskabet EY World Entrepreneur Of The Year i Monaco.

Den nationale jury består af: Christian Frigast, adm. direktør, Axcel (juryformand), Anders Westermann, Co-owner, Widex, Bjerne S. Clausen, CEO, Haldor Topsøe, Carsten Borring, head of listings and capital markets, Nasdaq OMX Copenhagen, Lisbeth Knudsen, koncernchef og ansvarshavende chefredaktør, Berlingske Media.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078